ISTORIJA ZLATNOG PREPARATA

____________________________

Kao i svi veliki brendovi, Bimask iza sebe ima neobičnu priču. Njegova kreatorka je u potrazi za kreativnijim i profitabilnijim poslom, davne ’72 godine odlučila da otvori kozmetički salon, jedan od prvih u prestonici. Kako bi ga opremila u potpunosti i nabavila neophodna sredstva za rad prodala je antikvitetni klavir iz 19. veka, najdragoceniju uspomenu koju je imala. Salon je uskoro postao poznat, a vlasnica je sama pripremala maske za svoje klijenkinje koje su dolazile sa raznim estetskim problemima. Poput alhemičara koji stvara zlato strpljivo je proučavala poznate recepte za prirodne maske. Odlučila je da uobičajenu masku od zelene gline upotpuni svojim jedinstvenim izborom lekovitog bilja. Maska je pokazala izuzetne rezultate u nezi problematične kože i uskoro se našla u prodaji pod zaštićenim imenom Bimask.

 Bimask se u početku prodavao isključivo uz istoimenu knjigu, te se dešavalo da korisnici kupe desetine knjiga kako bi došli do maske.

 Na više hiljada ispitanika koji su učestvovali u probama, Bimask nije pokazao nijednu neželjenu reakciju.

 Bimask je 1989 proglašen za patent. Zbog toga je promenjen ondašnji zakon, te je bimask prva biljno-mineralna mešavina koja je dobila ovakav status.

Kontakt informacije

Preradovićeva 125,

herbamelis@gmail.com

 +381 66 125 325

Društvene mreže